• Μήνυση - Έγκληση

·        Σε περίπτωση που, ως παθών επιθυμείτε την δίωξη αξιόποινης πράξης, που δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως αναλαμβάνουμε την σύνταξη, κατάθεση και παρακολούθηση της πορείας της έγκλησης σας, καθώς και την εκδίκαση αυτής σε περίπτωση που κινηθεί ποινική δίωξη.

Σε περίπτωση που ως τρίτος επιθυμείτε να καταγγείλετε αξιόποινη πράξη που έχει υποπέσει στην αντίληψη σας, αναλαμβάνουμε την σύνταξη, κατάθεση και παρακολούθηση της πορείας της μήνυσης σας, καθώς και την εκδίκαση αυτής σε περίπτωση που κινηθεί ποινική δίωξη.

Σύμφωνα με το νόμο 4038/2012 για τη Διαφήμιση των δικηγόρων, δεν επιτρέπεται καμία αναφορά σε σχέση με δικηγορικές αμοιβές στις ιστοσελίδες των δικηγόρων. Για το λόγο αυτό, για να ενημερωθείτε για τις αμοιβές μας, οι οποίες σύμφωνα με το νόμο καθορίζονται κατόπιν συμφωνίας του πελάτη και του δικηγόρου είτε σε συγκεκριμένο ποσό, είτε σε ποσοστό επί του χρηματικού ποσού που θα εισπράξει ο πελάτης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε άμεσα σχετική ενημέρωση, είτε μέσω email, είτε μέσω Skype είτε τηλεφωνικά.

Μήνυση - Έγκληση


Διαθέσιμες Επιλογές