Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Ακίνητα

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά στην κτήση, την πώληση ή τις διαφορές που προκύπτουν με τρίτους των ακινήτων σας, θα βρείτε σε αυτή την ενότητα την αντίστοιχη νομική υπηρεσία, με τα κόστη και τις αμοιβές μας.

Μισθώσεις

Είτε πρόκειται για μίσθωση κατοικίας, είτε για επαγγελματική μίσθωση, η σύναψη ενός προσεκτικού μισθωτηρίου συμβολαίου είναι η αρχή του παντός. Αλλά και όταν παρουσιαστούν προβλήματα, προσφέρουμε την κατάλληλη νομική βοήθεια.

Κληρονομικά

Στην δύσκολη αυτή στιγμή για τον καθένα μας, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε βήμα – βήμα ώστε να αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με χρέη του προσώπου που κληρονομείτε ή να σας οδηγήσουμε με ασφάλεια στην απόκτηση της κληρονομιάς, κάτι το οποίο κάθε άλλο παρά αυτονόητο είναι.

Οικογενειακά

Πλήρης κάλυψη σε ό,τι αφορά το διαζύγιο, την διατροφή και την επιμέλεια των τέκνων, καθώς και την διεκδίκηση κοινών περιουσιακών στοιχείων.

Εμπορικές υποθέσεις

Σύσταση εταιρείας; Εμπορικές συμβάσεις; Αντιπροσωπείες; Εμπορικές διαφορές; Κατοχύρωση εμπορικού σήματος; Όλες οι σχετικές νομικές υπηρεσίες στη διάθεσή σας με ένα κλικ.

Τραπεζικές Διαφορές

Κόκκινα δάνεια, υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Νόμος Κατσέλη), επαναδιαπραγμάτευση όρων δανειοδότησης.

Οικονομικές διαφορές

Σας χρωστούν χρήματα; Σας προξένησαν ζημία; Σας στηρίζουμε για να διεκδικήσετε τα οφειλόμενα.

Ποινικά ζητήματα

Έμπειροι ποινικολόγοι αναλαμβάνουν την υπεράσπισή σας αλλά και την ποινική δίωξη (μήνυση-πολιτική αγωγή) ατόμων τα οποία διέπραξαν ποινικά αδικήματα εναντίον σας.

Ιθαγένεια - Μετανάστευση

Έκδοση κάθε τύπου άδειας παραμονής, διαδικασία κτήσης Ελληνικής ιθαγένειας.

Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά

Για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα

Εργατικά

Διαφορές από απόλυση, διεκδίκηση αποζημιώσεων, συμβάσεις εργασίας, διαδικασίες στην Εργατική Επιθεώρηση.