• Παράσταση σε επιτροπή ενστάσεων

·        Σε περίπτωση που κατά τη διαδικασία κτηματογράφησης αμφισβητηθεί το δικαίωμα σας μπορούμε να καταθέσουμε ένσταση ενώπιον του αρμόδιου κτηματολογικού γραφείου και να παρασταθούμε κατά την εκδίκαση της ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων.

Δεν υπάρχουν έξοδα στην συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά μόνο η αμοιβή του γραφείου μας.  Aπλά επιλέξτε την υπηρεσία από το κουμπί «παραγγελία» δεξιά, ολοκληρώστε την παραγγελία σας επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής «αντικαταβολή», ώστε να μας γνωστοποιηθεί η παραγγελία και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Άμεσα εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την αμοιβή μας.

 

Σύμφωνα με το νόμο 4038/2012 για τη Διαφήμιση των δικηγόρων, δεν επιτρέπεται καμία αναφορά σε σχέση με δικηγορικές αμοιβές στις ιστοσελίδες των δικηγόρων. Για το λόγο αυτό, για να ενημερωθείτε για τις αμοιβές μας, οι οποίες σύμφωνα με το νόμο καθορίζονται κατόπιν συμφωνίας του πελάτη και του δικηγόρου είτε σε συγκεκριμένο ποσό, είτε σε ποσοστό επί του χρηματικού ποσού που θα εισπράξει ο πελάτης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε άμεσα σχετική ενημέρωση, είτε μέσω email, είτε μέσω Skype είτε τηλεφωνικά.

 

.

Παράσταση σε επιτροπή ενστάσεων