• Σύνταξη σχεδίου συμβολαίου - παράσταση κατά την υπογραφή

·        Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε οποιοδήποτε ακίνητο ή να προβείτε σε οποιαδήποτε άλλη δικαιοπραξία (γονική παροχή, δωρεά εν ζωή κλπ.) αναλαμβάνουμε την σύνταξη σχεδίου συμβολαίου, ενώ μπορούμε και να παριστάμεθα κατά την υπογραφή για την πλήρη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας. 

Επειδή τα δημόσια έξοδα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι μεταβλητά, απλά επιλέξτε την υπηρεσία από το κουμπί «παραγγελία» δεξιά, ολοκληρώστε την παραγγελία σας επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής «αντικαταβολή», ώστε να μας γνωστοποιηθεί η παραγγελία και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Άμεσα εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται για τον προσδιορισμό των εξόδων, καθώς και να σας ενημερώσουμε για την αμοιβή μας.

 

Σύμφωνα με το νόμο 4038/2012 για τη Διαφήμιση των δικηγόρων, δεν επιτρέπεται καμία αναφορά σε σχέση με δικηγορικές αμοιβές στις ιστοσελίδες των δικηγόρων. Για το λόγο αυτό, για να ενημερωθείτε για τις αμοιβές μας, οι οποίες σύμφωνα με το νόμο καθορίζονται κατόπιν συμφωνίας του πελάτη και του δικηγόρου είτε σε συγκεκριμένο ποσό, είτε σε ποσοστό επί του χρηματικού ποσού που θα εισπράξει ο πελάτης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε άμεσα σχετική ενημέρωση, είτε μέσω email, είτε μέσω Skype είτε τηλεφωνικά.

Σύνταξη σχεδίου συμβολαίου - παράσταση κατά την υπογραφή